BYCTW book thank you HU

What if every day you woke up as if it was your first day here on this planet? Explore the '15 BILLION' undefined monthly adventure with Dr. Dain >>

KÖSZÖNJÜK, HOGY FELIRATKOZTÁL!

Ha új vagy az adatbázisunkban, akkor kaptál tőlünk az imént egy emailt. Kérjük, kattints a visszaigazoló linkre (“Please Verify Your Subscription”) az emailben, hogy megerősítsd az email címedet és a feliratkozásodat a leveleinkre.

Ezzel egyúttal beleegyezel az Adatvédelmi nyilatkozatba, amely azt részletezi, ahogyan a veled kapcsolatos információt tároljuk és kezeljük.

Hamarosan érkezni fog egy email a hanganyagok letöltéséhez, és még több információt is kapsz a könyvről. Kérjük, legyél türelemmel, néha beletelik egy napba is!

Being You Changing the World HungarianMivel tudjuk, hogy egy kicsit türelmetlen vagy, itt találod az első ajándék hanganyagot a Létezz önmagadként és megváltozik a világ című könyvből!

Töltsd le a bevezetést és az első fejezet hanganyagát >>

A második ajándék hanganyag hamarosan megérkezik a postaládába. Kérjük, ne feletsd el megerősíteni az email címed (“Please Verify Your Subscription”) , és akkor el tudjuk küldeni neked.

Jó szórakozást!

Dr. Dain Heer és az Access Consciousness