Tour of Consciousness Free Video Series | Dr. Dain Heer

A

TUDATOSSÁG

TURNÉJA

HAJLANDÓ VAGY MINDIG TÖBBET ÉS TÖBBET KÉRNI? CSATLAKOZZ AZ INGYENES TUDATOSSÁG TURNÉJA VIDEÓSOROZATOMHOZ!

 

Mi van akkor, ha az egyetlen dolog ami megállít abban, hogy bármit meg tudj változtatni az életedben itt és most, az maga a hiedelem, hogy nem vagy képes rá?

 

TUDOD HOGY VALAMI MÁS IS LEHETSÉGES? NEKED ÉS A VILÁGNAK?

A Tudatosság Turnéja egy ingyenes, folyamatban lévő videó sorozat lehetőséggekkel, inspirációval és eszközökkel gyönyörű Földünk minden szegletéből.


*Minden videó feliratozva van magyarra. Kattints a beállításokra a videó jobb alsó sarkában, kapcsold be a feliratot, és állítsd be a saját nyelvedet.


Ezt a csodálatos ajándékot 16 évvel ezelőtt kaptam…

Az eszközöket, amikkel megváltozott az életem! Szeretném most mindezt továbbadni NEKED…

Csatlakozz hozzám egy nagyon más kalandra… Néhány hetente küldeni fogok neked egy videót eszközökkel vagy valami inspirációval csodálatos bolygónk valamelyik pontjáról… Remélhetőleg megmosolyogtat, vagy lehet, hogy megnyitja a teret arra, hogy egy más lehetőség kússzon be az életedbe – és néha megrengeti majd az EGÉSZ VILÁGODAT!

Mindenképp tudd, hogy ezek az eszközök nem hasonlítanak semmi máshoz amit eddig próbáltál. Az Access Consciousness fura, kiszámíthatatlan – és működik. Valójában működik! És ha azt választod, akkor a változások könnyedén és gyorsan végbemehetnek.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy több tízezer emberrel dolgozom világszerte – bátor, gyönyörű lényekkel, akik azt választották, hogy felfedezik és kipróbálják, hogy milyen az, amikor az ember tudatosan vezeti az életét, amikor megkaphatsz mindent és nem ítélsz meg semmit. Milyen lenne ez számodra? Lépj bele ebbe az energiába egy pillanatra…

Mi más lehetséges mindannyiunk számára? Mi van, ha az, hogy önmagad vagy, a változás, és a lehetőség, amire ennek a világnak szüksége van?