Free Stuff - Tools for Change| Dr. Dain Heer

Üdvözöllek!

Készen állsz némi ingyenes felfedezésre az önmagadként létezésről, a tudatosságról, az energiákról és még sokkal, sokkal több mindenről?

Ezen az oldalon összegyűjtöttem minden ingyenes sorozatomat és videómat, amely elérhető számodra magyarul!

Te tudod, hogy mi szólít meg ma… Menj oda, és fedezd fel, mi más lehetséges?

Dain


 

UTAZZ DAINNEL

A TUDATOSSÁG TURNÉJA – VIDEÓSOROZAT

ToC Dain Heer
Tudod, hogy valami más is lehetséges? Számodra és a világ számára?

A tudatosság turnéja egy ingyenes, folyamatos videósorozat lehetőségekkel, inspirációval és eszközökkel a gyönyörű Földünk minden tájáról!

 


 

MI VAN AKKOR, HA TE VAGY AZ AJÁNDÉK?

BEING YOU (ÖNMAGADKÉNT LÉTEZÉS) – VIDEÓSOROZAT

BEING-YOU-VIDEO- SERIES-FREE-blue-light-magyar
Ebben az ingyenes videósorozatban Dr. Dain Heer bemutat néhány eszközt a népszerű Létezz önmagadként, és megváltozik a világ című könyvéből.

Elmondja, hogyan ismerte meg őket először, és hogyan használja őket még mindig az élete teremtésére!

 


 

KÜLÖNLEGES KIADÁS

A LÉTEZZ ÖNMAGADKÉNT, ÉS MEGVÁLTOZIK A VILÁG KÖNYVKLUB


A szerző, Dr. Dain Heer népszerű Létezz önmagadként, és megváltozik a világ című könyvének néhány fejezetén keresztül invitál annak felfedezésére, hogy mi az, ami MOST lehetséges és elérhető!

Nincs szükség feliratkozásra! Nézd meg a YouTube-on vagy a Facebookon!

 


 

A TUDATOSSÁG ÉS A FÖLD TÁMOGAT TÉGED

GLOBÁLIS AZ EGYSÉGKÖZÖSSÉG ENERGETIKAI SZINTÉZISE (ESC)

free ESC hu
Milyen lenne, ha úgy sétálhatnál a világban, hogy nem vagy elkülönülve senkitől és semmitől, nem kellene megítélned senkit és semmit, és nem kellene magadat sem megítélned?

Feküdj le, lazulj el és kapcsolódj azzal, amire a Föld, az univerzum és a tudatosság invitál.

 


 

MI LENNE, HA NÉHÁNY FURA SZÓ TELJESEN MEGVÁLTOZTATHATNÁ AZ ÉLETEDET?

A TISZTÍTÓ MONDAT


Az Access Consciousness tisztító mondata egy egyszerű eszköz, amelyet emberek ezrei használnak világszerte mindennap, hogy folyamatosan megváltoztassanak szinte mindent, ami beragasztva, korlátozva vagy összecsomózva tartja őket!

Amit meg szeretnénk változtatni, annak jó része nem kognitív vagy tudatos; energetikailag lett létrehozva és fenntartva. Ennek az eszköznek az a szépsége, varázslata és ereje, hogy képes kitisztítani a rejtett dolgokat, amelyeknek nem is vagy tudatában, hogy beragasztva tartanak!

 


 

TÖLTSD LE AZ INGYENES FEJEZET HANGFELVÉTELÉT

LÉTEZZ ÖNMAGADKÉNT, ÉS MEGVÁLTOZIK A VILÁG – A KÖNYV

Being You Book Dain HeerFogadj el egy ingyenes hangfelvételt amelyen Dr. Dain Heer felolvassa a bevezetőt és az első fejezetet a Létezz önmagadként, és megváltozik a világ című könyvéből – amely egy kézikönyv a végtelen lehetőségek és a dinamikus változás generálásához.

Ezt a könyvet a világ álmodóinak írtam – azoknak az embereknek, akik tudják, hogy valami más is lehetséges, de sosem voltak meg ehhez az eszközeik ezelőtt. Mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy az eszközök léteznek? A lehetőségek, amelyekről mindig is álmodtál, lehetségesek! – Dain Heer

 


 

EGY EGYEDI VIDEÓSOROZAT KALAND

A LÉTEZÉS ENERGETIKAI SZINTÉZISE – AZ ESB


Mi lenne, ha mindened meglehetne… és önmagad teljessége is, mostantól kezdve? Mit lennél képes megteremteni az életedként és a világban?

Dr. Dain Heer ESB-je egy egyedi módja annak, hogy a korlátozásokat lehetőségekbe és gyógyulásba alakítsuk át neked, a világnak és a bolygónak. Ez a te meghívásod arra, hogy a változás azon akusztikus hullámává válj, amelyet mindig is lehetségesnek érzékeltél, és most… ekként LÉTEZHETSZ.

 


 

EGY RÖVIDFILM-GYŰJTEMÉNY

SZINTÉZIS TÖRTÉNETEK


Minden, amiről azt gondoltad, hogy te vagy, az kevés. Sokkal nagyszerűbb vagy bárminél, amit el tudsz képzelni. A létezés egy olyan energiája vagy, amelyet még sohasem láttak korábban. És most van itt az idő, hogy akként létezz.

Üdvözlünk egy rövidfilm-gyűjteményben, amely bemutatja A létezés energetikai szintézisét (az ESB-t), amely egy Dr. Dain Heer által kifejlesztett energetikai transzformációs módszer.